Spanske kødboller

Bananbrød med chokolade og hørfrø

Jeg elsker bananbrød, måske fordi det smager lidt af banankage. 😉
Der er ikke tilføjet hvidt sukker, men en smule honning i stedet.
I nogle opskrifter anbefaler de at man tilsætter olie, men det har jeg ikke gjort, og brødet blev luftigt og lækkert alligevel.

12804746_10154007326392767_2672180464426542840_n

Ingredienser til 1 brød:
170 g fuldkornsmel – eller hvad du lige har.
3 æg
3 modne bananer
1 tsk. bagepulver
50 g mørk chokolade 80%
50 g honning
2 spsk. hørfrø (kan undlades, og der kan tilsættes nødder i stedet).

Fremgangsmåde:
Mos eller blend bananerne godt.
Hak chokoladen groft.
Kom mel, bananerne, æg, honning og bagepulver i en skål og bland det sammen.
Tilsæt til sidst chokoladen og hørfrøene.
Kom dejen i en smurt eller beklædt rugbrødsform.
Bag bananbrødet i en forvarmet ovn i 40 minutter ved 180 grader.

Kan serveres lunt eller koldt. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spanske kødboller