Bananbrød med chokolade og hørfrø
Jeg elsker bananbrød, måske fordi det smager lidt af banankage. 😉
Der er ikke tilføjet hvidt sukker, men en smule honning i stedet.
I nogle opskrifter anbefaler de at man tilsætter olie, men det har jeg ikke gjort, og brødet blev luftigt og lækkert alligevel.
Ingredienser til 1 brød:
170 g fuldkornsmel – eller hvad du lige har.
3 æg
3 modne bananer
1 tsk. bagepulver
50 g mørk chokolade 80%
50 g honning
2 spsk. hørfrø (kan undlades, og der kan tilsættes nødder i stedet).
Fremgangsmåde:
Mos eller blend bananerne godt.
Hak chokoladen groft.
Kom mel, bananerne, æg, honning og bagepulver i en skål og bland det sammen.
Tilsæt til sidst chokoladen og hørfrøene.
Kom dejen i en smurt eller beklædt rugbrødsform.
Bag bananbrødet i en forvarmet ovn i 40 minutter ved 180 grader.
Kan serveres lunt eller koldt. 🙂
Ingen kommentarer endnu