Pasta snask med kylling

Blomkålsburgerboller med kylling

IMG_2421

OMG, det smager fantastisk. Man sparer en hel masse kalorier ved at lave disse burgere og så får man mange dejlige og gode fibre fra blomkålet. De nemme at lave! 😀
Ingredienser:
Blomkålsboller:
1 lille blomkål
1 æg
0,5 spsk. kokosmel
salt og peber.
Fyld: Kylling, rødløg, parmesan, gulerød, agurk, tomat, spinatblade og lidt fedtfattig dressing.
Fremgangsmåde:
Riv den rå blomkål og kom det ned i en skål. Bland med de andre ingredienser.
Form 4 boller og sæt i ovnen i 15-20 min. på 200 grader.
Resultat: det bliver kun til 2 boller, da dem du former er halve.

Ernæringsberegninger for 2 bunde blomkålsbugerboller:
Kcal: 102
Protein: 8,1 g
Kulhydrater: 4,5 g
Kostfibre: 5,7 g
Fedt: 4,5 g
– Mættet fedtsyrer: 1,7 g
– Monoumættet fedtsyrer: 1,1 g
– Polyumættet fedtsyrer: 0,97 g

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta snask med kylling