Pasta ret i tomatsovs med oksekødsboller

Honning marineret laks

I dag stod menuen på laks, og istedet for den typiske citronskive, valgte jeg at peppe laksen lidt op. 😉
Det smagte virkelig godt, og gav en dejlig sødme og knas fra mandlerne.

12510263_10153879496252767_4052961545468092597_n

Ingredienser til 2 personer:
2 laksefilet
30 g mandler
1,5 spsk. flydende honning
salt og peber

Fremgangsmåde:
Læg laksen med skinsiden nedad i et ovnfastfad. Krydre med lidt salt og peber.
Hak eller blend mandlerne i en minihakker.
Bland det flydende honning sammen med mandlerne og fordel på det laksen.
Kom laksen i en forvarmet ovn på 200grader i 15 minutter.

Jeg valgte at servere min laks med skåret kartofler og asparges med bacon. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta ret i tomatsovs med oksekødsboller