Oksekødstærte

Kærestens farsbrød

I dag lavede kæresten mad, og jeg er så skide heldig at han er ret god i et køkken!
Han lavede farsbrød med rød og gul peberfrugt (Vi har en svaghed for den grøntsag i mad). 😉
Jeg var normalt ikke særlig stor tilhænger af farsbrød, frikadeller eller lignende, men det har efterhånden ændret sig! (man bliver vel ældre).
Han lavede dobbelt op på farsbrød, så vi har rester til i morgen.
Det blev serveret med dampet blomkål og kartofler.

8763_10154045231372767_4412977171868859932_n

Ingredienser til 4 personer:
500 g hakket oksekød
500 g hakket kalv og svinekød (Ønskes man ikke svin, kan det udelukkende også laves på oksekød)
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 tomatpuré
2 æg
1 dl mælk
2 spsk. havregryn (eller 2 spsk. hvedemel)
4 skiver bacon
Raps til at drysse henover farsen
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Bland kødet sammen i en skål.
Rens og skær peberfrugterne i mindre stykker, og kom det i farsen.
Tilsæt æg, havregryn og mælk og bland det godt sammen med kødet.
Tilsæt salt og peber.
Kom farsen op i et ovnfast fad og form det enten som et “brød” eller fordel det i en firkant i formen.
Smør tomat purén udover farsen, pynt med lidt raps og kom tilsidst baconen over.
Bag i ovnen ved 200 grader i 40-45 minutter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oksekødstærte