Oksekødstærte
Jeg lavede denne super enkele tærte i går. Jeg var hel vild med den og det samme var manden i huset. Han fik ihvertfald udtrykt “Den må du gerne lave igen” 😉
Jeg serverede tærten sammen med noget råkost af revet gulerod, revet æble og citronsaft.
Man kan vælge at købe sig til en bund eller man kan lave bunden selv.
Her under denne opskrift kyllingetærte, kan i finde en opskrift på en bund, jeg typisk altid benytter mig af. 😀
Ingredienser til fyld:
250 g hakket oksekød
1 løg
2 fede hvidløg
3 æg
2,5 dl mælk
½ rød peberfrugt
½ ds. majs
100 g revet ost
Paprika, timian, oregano og chili efter smag
Salt og peber
Kom tærtedejen i den smurte tærteform. Prik huller i den med en gaffel.
Tænd ovnen på 200 grader og kom tærtenbunden ind i 5 minutter imens ovnen varmer op.
Skær løgene og hvidløget i små tern og kom det i en gryde sammen med kødet. Brun kødet godt af.
Kom æg, mælk og krydderierne i en skål og pisk det sammen.
Rens og skær den røde peberfrugt ud i skiver.
Læg kødblandingen, den røde peberfrugt og majs i tærtenbunden.
Hæld æggeblandingen udover.
Bag tærten i 35-40 minutter ved 200 grader.
Når der er 10 minutter tilbage af tiden, pyntes der med revet ost.
Ingen kommentarer endnu