Blomkålspizza

Blomkålspizza

12096337_10153691026667767_6800838484330819451_n
Jeg er nu ret vild med pizza, og kunne spise det tit. 😉
Derfor er jeg så lykkelig for denne opskrift.
Den smager lækkert og giver mig mulighed for at spise pizza lidt oftere – på den sunde måde!
Blomkålspizza:
Ingredienser til 1 bradepande
1 blomkålshovede – cirka 500 g.
3 æg
oregano, salt og peber
1 spsk. loppefrøskaller (eller kan også bruges 1 spsk. fuldkornsmel).
Fremgangsmåde:
Rens dit blomkål og kom det i en foodpresser eller minihakker.
(ejer du ikke en af disse to dele, kan du rive blomkålet på et rivejern).
Kom det hakkede blomkål i en skål og bland med æg, loppefrøskaller og krydderier.
Fordel dejen ud på en bradepande med bagepapir. Dejen er ikke sammenhængende og skal derfor masses ud.
Bag i 12-15 minutter i 200 grader luftovn.
Tag bunden ud og kom dit fyld på. Bag igen indtil dit tilbehør er færdigt.
Ønskes der tomatsovs, så undgå en virkelig tynd sovs, da det gør bunden meget blød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomkålspizza