Mørbrad i basilikumssauce

Efterårs hokkaido suppe

Efteråret er over os, og derfor er der kommet suppe på menuen! 🙂
Heldigvis er det græskkarsæson, så selvfølgelig skulle dagens suppe laves på hokkaido.

Jeg lavede faktisk denne opskrift for http://www.myprotein.dk, men jeg synes simpelthen den var al for lækker til IKKE at dele den med jer! For at undgå al for meget protein-snak, har jeg lavet en udgave til jer, som ikke indeholder nogle specielvarer. Det er bare en ganske almindelig suppe, som passer perfekt til efterårsvejret! 🙂

14369934_10154599746142767_3277208668274190547_n

Ingredienser til 4 personer:
1 hokkaido græskar
1 løg
2 fede hvidløg
1 L vand
1 grøntsags bouillon terning
1 dl cremefraiche 18%
Lidt chili
Peber

Pynt med hvad du ønsker.
Jeg serverede med forårsløg, bacon og brød, som var kæresten ønske.
(Dette er ikke medberegnet i ernæringsberegningerne)

Fremgangsmåde:
Skyld græskarret, rens det for kerner og skær det i mindre stykker.
Lad gerne skrællen side på, da den bliver blød under kogning.
Svits løg, hvidløg og græskaret i en gryde.
Bland bouillonen op i vandet.
Rør det sammen.
Hæld bouillon-blandingen op i gryden.
Lag det koge i 20 minutter.
Blend suppen for at få massen helt blød og uden klumper.
Tilsæt cremefraiche og kog lidt op igen.
Smag til med chili og peber.
Server suppen varm og pynt med din ynglings topping.

Ernæringsberegninger for 1 person:
Kcal: 87
Protein: 1,9 g
Kulhydrat: 9,9 g
Kostfibre: 0,34 g
Fedt: 4,8 g
Mættet fedtsyrer: 3 g
Monomættet fedtsyrer: 1,3 g
Polyumættet fedtsyrer: 0,15 g

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mørbrad i basilikumssauce