Koteletter i fad med porre, kalkunbacon og champignon

Pandekage/lagkage

10686615_518523821623391_4329348883656195365_n

Pandekagedej:

250 g hvedemel
4 æg
0,5 tsk salt
1 spsk sukker
3 dl sødmælk
2 spsk olie
smør eller olie til stegning
Bland alle ingredienser sammen og pisk det godt sammen.
Steg pandekagerne på en pande indtil de let brune.
Lagkagen: ¼ l fløde piskes til flødeskum
lidt flormeliss (blandes i den færdig piskede flødeskum)
1 banan i skiver
100 g hakket mørk chokolade
Eventuelt is ved siden af.
Fremgangsmåde:
Læg kagen i lag, ligesom man ville gøre ved en lagkage.
Læg eventuelt 2 pandekager af gangen.
Pynt med hakket chokolade og is.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koteletter i fad med porre, kalkunbacon og champignon