Kærestens fettuccine med skinke og bacon

Spanske kødboller

 

943963_10153986320597767_7575082560254460427_n

Ingredienser til 4 personer:
Til kødbollerne;
600 g oksekød
1 rød peberfrugt
1 skive toastbrød (kan undlades)
Salt og peber

Tomatsovs;
2 ds. hakket tomater
2 fede hvidløg
1 stort løg
2 dl madfløde
50 g mandler
1. tsk. tørret chili
1 spsk. oregano
1 spsk. basilikum
salt og peber
Serveres med 500 g frisk pasta. (Jeg brugte gulerods og spinat.)

Fremgangsmåde:
Kødbollerne;
Kom kødet i en skål.
Hvis du vælger at bruge brød, så læg toastbrødet på en tallerken med lidt af madfløden, så det bliver vådt.
Fordel herefter brødet i farsen.
Rens og skær peberfrugten i små stykker og tilsæt til kødet.
Tilsæt salt og peber.
Form kødet til mindre kødboller og steg dem på panden i lidt olie.

Tomatsovsen:
Hak løg og hvidløg og kom det i en gryde med lidt olie. Steg det gyldent.
Tilsæt de hakkede tomater, krydderierne og madfløden.
Lad det koge op og rør godt rundt.
Blend mandlerne i en minihakker eller hak dem fint, og tilsæt til tomatsovsen lige inden servering.
Kom de færdige kødboller i sovsen og server sammen med frisk pasta.

Retten kunne også være rigtig lækker, hvis man pyntede med parmesan ost på toppen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærestens fettuccine med skinke og bacon