Wokret med kylling
Ingredienser til 4 personer:
650 g kylling
1 porre
½ af hver farve peberfrugt – grøn, rød og gul
2 store gulerødder
1 løg
1 stor ds. kokosmælk
1 dl madfløde 4%
4 spsk. kinesisk soya
Karry efter smag
Salt og peber
Fremgangsmåden:
Skær kyllingen ud i mindre stykker. Steg det i en wokgryde.
Når kyllingen er gennemstegt, tilsæt karry og 2. spsk. soya og steg videre.
Imens kyllingen steger, renses og snittes grøntsagerne i mindre skiver.
Når kyllingen er færdig, kom det på en tallerken og steg nu grøntsagerne i wok’en.
Alt afhængig efter smag, så må grøntsagerne gerne stadig have bid, når retten serveres.
Tilsæt lidt salt til grøntsagerne samt 2 spsk. soya.
Bland kyllingen oveni grøntsagerne og tilsæt kokosmælk, madfløde og salt og peber.
Smag til med ekstra karry til sidst, når sovsen har kogt lidt.
Jeg serverede retten med brune ris og ananas skiver til at toppe retten med. 🙂
Ingen kommentarer endnu