Honning marineret laks

Koteletter i fad

Jeg er ret vild med koteletter i fad og i går prøvede jeg at lave det lidt anderledes end jeg plejer. 😀 Retten er med lidt smør og mel, så den er opbagt – men så har jeg sparet fløden væk for denne omgang og fyldt den med grøntsager!

 

12510310_10153892206402767_2346242243250658869_n
Ingredienser til 4 koteletter:
4 fadkoteletter
1 løg
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
200 g champignon
salt og peber
1 spsk. paprika
25 g smør
20 g hvedemel
2 dl grøntsagsbouillon
2 dl minimælk (her kan også bruges madfløde)
1 ds. tomatpuré
100 g fedtfattig revet ost

Fremgangsmåde:
Krydre fadkoteletterne med salt og peber og brun dem af på hver side.
Kom dem i et ovnfast fad.
Rens alle grøntsagerne og skær dem alle ud i mine stykker.
Kom smør i en gryde og steg grøntsagerne kort.
Når grøntsagerne har stegt lidt, tilsæt mel og paprika og spæd med boullion, så det kommer til at jævne.
Tilsæt derefter mælken eller madfløden og tomatpuré.
Smag til med salt og peber.
Hæld blandingen ud over fadkoteletterne og kom det i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
Efter 10 minutter, tages fadet ud og osten drysses over. Kom det tilbage i ovnen og lad det stå de sidste 10 minutter.

Jeg valgte at servere retten til rester af en blandet salat. Der kan sagtens spises ris eller kartoffelmos til. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Honning marineret laks