Koteletter i brunsovs
Koteletter med brunsovs som mormor lavede den – ihvertfald synes jeg det smager således, denne omgang er bare uden smør, mel og fløde 38%. 😉
Der er brugt madfløde 4%, for at sørge for at sovsen stadig er tyk og lækker!
Ingredienser til 4 koteletter:
4 fad koteletter
2 løg
1 porrer
100 g champignoner
2 dl madfløde 4%
2 dl oksekødsbouillon (kan også bruges svine)
Madkulør
50 g Cheasy revet ost
100 g cocktailpølser
salt og peber
Fremgangsmåde:
Bank koteletterne flade og krydre dem med salt og peber.
Skær løgene og porrer ud i ringe og skær champignonerne i skiver.
Brun koteletterne på en pande (skal ikke gennemsteges) og kom dem derefter i et ovnfastfad.
Svits løgene, porrerne og champignonerne.
Kom madfløde, bouillon og madkulør på panden med grøntsagerne og varm det op.
Smag til med salt og peber.
Hæld det ud over koteletterne og kom cocktailpølserne over.
Pynt med revet ost.
Kom det i ovnen ved 180 grader i 20-25 minutter.
Jeg serverede retten med kartoffelmos med drys på bacon on the top.
Ingen kommentarer endnu