Hjemme syltet rødløg

Mørbrad bøffer i fad med mormor-stil

Jeg er ret vild med mørbrad i paprikasovs, som min kæreste plejer at lave, men da det var min tur til at lave mad, ville jeg prøve at springe ud i mørbradbøffer i fad ala mormor-stil. (Dvs. med masser af løg og din brune sovs! 😉 )

Ens mormor ville sikkert typisk bruge en masse smør, dette har jeg så undgået. Istedet har jeg lavet sovsen på madfløde, så den stadig er cremet, men ikke al for fed!

12321264_10154055821827767_2102490574010667110_n
Ingredienser til 4 personer:
600 g svinemørbrad
250-300 g løg
200 g champignoner
2 dl madfløde 4%
2 dl oksekødsbouillon (kan også bruges svine)
Madkulør
salt og peber

Fremgangsmåde:
Afpuds din svinemørbrad og skær den i 2-3 cm tykke skiver.
Bank bøfferne og krydre dem med salt og peber.
Skær løgene ud i ringe og skær champignonerne i skiver.
Brun mørbradbøfferne på en pande (skal ikke gennemsteges) og kom der derefter i et ovnfastfad.
Svits løgene og champignonerne og kom dem herefter over mørbradbøfferne.
Bland madfløde, bouillon, madkulør, salt og peber og hæld det ud over mørbradbøfferne.
Kom det i ovnen ved 180 grader i 15-20 minutter.

Jeg serverede retten med stegte bønner og brune ris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme syltet rødløg