Kyllingetærte med kalkunbacon
Ingredienser:
Tærtebund:
2 dl hvedemel
1 dl grahamsmel
2 spsk. vand
1 dl olie
½ tsk. salt
Fyld:
300 g kyllingbryst
150 g kalkun bacon i tern
2 bundt forårsløg
2 dl grønne ærter
1 tsk. karry
Salt og peber
5 æg
2 dl fraiche 9%
100 g fedtfattig revet ost
Fremgangsmåde:
Tærtebund:
Bland alle ingredienser sammen og få det samlet til en dej.
Kom den i køleskabet i en time inden den bages.
Find en tærteform (jeg brugte 26 cm.) og rul dejen ud, så den passer.
Pik hul i dejen med en gaffel, og forbag dejen i 12 minutter ved 200 grader.
Fyld:
Skær kyllingen i mindre stykker og steg dem på en pande.
Når kyllingen er ved at være færdig stegt, tilsættes kalkun bacon.
Steg færdig sammen.
Herefter tilsættes forårsløg, ærter og karry. Lad det stege ved svag varme et par minutter.
Kom kyllinge fyldet i den forbagte tærtebund.
Bland æg, cremefraiche, revet ost, salt og peber i en skål og pisk ved håndkræft, så æggene og cremefraichen bliver blandet.
Hæld det over kyllingen i tærten.
Bag tærten færdig ved 200 grader i omkring 25 minutter.
Jeg serverede min tærte sammen med revet gulerod, revet æble og lidt usaltet peanuts.
Ingen kommentarer endnu