Koteletter i tomatsovsfad

Spaghetti carbonara

Jeg elsker pasta retter, og selvfølgelig er spaghetti carbonara også en af dem!

Der er desværre intet billede af retten, da kæresten og jeg var al for grådige og fik spist op, inden kameraet blev tændt. 😉

Ingredienser til 4 personer:
150 g bacon i tern
500 g frisk spaghetti
4 æg
100 g revet parmasanost
2,5 dl madfløde
Salt og peber
Frisk persille

Fremgangsmåde:
Steg baconen sprød. Tag dem af panden og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Kom pastaen i en stor gryde, og kog den al dente. Hæld vandet fra, og kom pastaen tilbage i gryden.
Kom æg, fløde og parmasan ost i en skål og pisk det godt sammen.
Kom baconen i.
Hæld sovsen over den varme pasta i gryden, og bland det rundt.
Varm retten op ved svag varme i 1 minuts tid/eller til sovsen begynder at jævne.
Krydre med salt og peber, og pyntes med persille inden servering.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koteletter i tomatsovsfad