Spaghetti carbonara

Bagte peberfrugter med oksekød

13076818_10154160858322767_7782299961890070458_n

I dag fik jeg endelig lavet bagt peberfrugt med oksekød. En ret, som står mit hjerte meget nær! Jeg synes simpelthen det smager så fantastisk godt.
Det er en ret med masser af grøntsager, og mætter derfor også ret hurtigt! 🙂
Mange putter ris i deres blanding og servere salat og brød til. Det kan man også sagtens gøre. Jeg vil dog hellere servere ris som tilbehør, og undlade det i blandingen.
På den måde kan man spare lidt i stivelsen, hvis det er det man ønsker.

Ingredienser til 4 fyldte peberfrugter:
4 peberfrugter
400 g oksekød
1 løg
2 fede hvidløg
100 g champignon
2 store gulerødder
1 ds. hakket tomat
1 oksekødsboullion
1 spsk. oregano
1 spsk. basilikum
1 tsk. timian
1 tsk. chili
salt og peber
1 ps. revet ost

Fremgangsmåde:
Skær dine peberfrugt i halve og rens dem.
Riv gulerødder og skær champignonerne i halve.
Skær løg og hvidløg i tern og steg dem i lidt olie.
Når de har fået lidt farve, tilsættes kødet.
Når kødet er brunet af, tilsættes hakket tomat, oksebouillion og krydderier.
Rør det godt rundt.
Tilsæt herefter champignon og gulerødderne, og smag til med salt og peber.
Kom kødblandingen i peberfrugterne (mas det godt sammen, så kan der være mere i)
Pynt med ost.
Bag dem ved 200 grader i omkring 25 minutter.
På den måde, holder peberfrugten stadig sin sprødhed lidt og det kan jeg bedst lide. 🙂

13091911_10154160858362767_6543897636037762168_n

Jeg serverde lidt salatblade til, som jeg havde af rester i køleskabet samt brune ris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaghetti carbonara