Bagte peberfrugter med oksekød
I dag fik jeg endelig lavet bagt peberfrugt med oksekød. En ret, som står mit hjerte meget nær! Jeg synes simpelthen det smager så fantastisk godt.
Det er en ret med masser af grøntsager, og mætter derfor også ret hurtigt! 🙂
Mange putter ris i deres blanding og servere salat og brød til. Det kan man også sagtens gøre. Jeg vil dog hellere servere ris som tilbehør, og undlade det i blandingen.
På den måde kan man spare lidt i stivelsen, hvis det er det man ønsker.
Ingredienser til 4 fyldte peberfrugter:
4 peberfrugter
400 g oksekød
1 løg
2 fede hvidløg
100 g champignon
2 store gulerødder
1 ds. hakket tomat
1 oksekødsboullion
1 spsk. oregano
1 spsk. basilikum
1 tsk. timian
1 tsk. chili
salt og peber
1 ps. revet ost
Fremgangsmåde:
Skær dine peberfrugt i halve og rens dem.
Riv gulerødder og skær champignonerne i halve.
Skær løg og hvidløg i tern og steg dem i lidt olie.
Når de har fået lidt farve, tilsættes kødet.
Når kødet er brunet af, tilsættes hakket tomat, oksebouillion og krydderier.
Rør det godt rundt.
Tilsæt herefter champignon og gulerødderne, og smag til med salt og peber.
Kom kødblandingen i peberfrugterne (mas det godt sammen, så kan der være mere i)
Pynt med ost.
Bag dem ved 200 grader i omkring 25 minutter.
På den måde, holder peberfrugten stadig sin sprødhed lidt og det kan jeg bedst lide. 🙂
Jeg serverde lidt salatblade til, som jeg havde af rester i køleskabet samt brune ris.
Ingen kommentarer endnu