Vegetariske risdeller

Butternut squash i karry

14639599_10154636995537767_4932203768005527385_n

I dette her vejr, er det altså bare super skønt at kunne nyde efterårets-retter!
I dag blev der eksperimenteret lidt med butternut squash i en karryret med hakket kalv/flæsk, lavet med kokosmælk. 🙂
Squashen giver den helt perfekte sødme, som giver et godt spil til karryen!

Jeg serverede retten med brune ris.
(De brune ris, er ikke medberegnet i ernæringsberegningen nedenfor).

Ingredienser til 4 personer:
300 g hakket kalv og flæsk
1 spsk. olie
400 g butternut squash (Cirka ½. Alt afhængig størrelse.)
1 løg
2 tsk. karry
4 forårsløg
1 lime
1 ds. kokosmælk light

Fremgangsmåde:
Kom hakket kalv og flæsk i en gryde. Brun det af.
Skær løget i ringe eller hak det fint.
Skræl butternut squashen, rens den for kerner og skær den i små stykker.
Når kødet er brunet af, kommes løg, butternut og karry i gryden.
Svits det i 2-3 minutter.
Tilsæt kokosmælken og lad det simre under låg i 10-15 minutter.
Brug en kartoffelmoser til at mose butternut squashen ud i sovsen.
Tilsæt hakket forårsløg og lad det simre uden låg i 3-5 minutter.
Smag retten til med salt og frisk presset limesaft.

Server retten varm og den passer perfekt til brune ris.

Ernæringsberegning for 1 person.
Kcal: 242
Protein: 18 g
Kulhydrat: 16 g
Kostfibre: 4,1 g
Fedt: 11 g
– Mættet fedtsyrer: 7,5 g
– Monoumættet fedtsyrer: 2,2 g
– Polyumættet fedtsyrer: 0,31 g

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetariske risdeller