Spinatsalat med usaltet peanuts

Ristaffel med kylling i karry

Jeg elsker kylling i karry, men det er endnu bedre når du tilføjer en masse lækkerier. Derfor blev aftensmaden ristaffel. Jeg lavede en dobbelt portion. Den første aften blev det lavet med ris og anden aften med grove bulgur. 😉

 

12745598_10153955577302767_2155400129662352829_n

Ingredienser til 4 personer:
4 kyllingefiler
2 store løg
3 tsk. karry
1 rød peberfrugt
1 ds. kokosmælk
2 dl vand
1 spsk. maizena
salt og peber

Fremgangsmåde:
– Løgene hakkes fint og kommes i en gryde med lidt olie, hvor vi svitses.
– Kyllingen skæres i mindre stykker og kommes i gryden med løgene.
– Tilsæt karryen sammen med kyllingen.
– Kyllingen steges videre indtil den har skiftet farve. Så kommes der 2 dl vand i.
– Lad kyllingen koge videre i 5 minutter.
– Rens og skær peberfrugten ud i mindre stykker og tilsættes.
– Lad det koge videre i omkring 15 minutter.
– Tilsæt nu kokosmælk og maizena og kog op.
– Smag til med salt og peber.

Jeg serverede retten med rosiner, peanuts, iceberg, gulerod, ananas, agurk, majs og tomat. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatsalat med usaltet peanuts