Havregrynskugler med dadler
Nogen vil måske mene at det lyder rimelig ulækkert med dadler i havregrynskugler, men der tager i fejl! Som mit bevis, jeg serverede dem for en af mine drenge venner, som slet ikke kunne smage, der ikke var tilsæt smør eller sukker 😉 jeg er selv ret vild med dem, da de både er cremet, men også har en god struktur, som en havregrynskugle skal have!
Ingredienser:
150 g dadler
80 g havregryn
20 g kakaopulver
50 g kokosmel
1 dl soyamælk (alm. mælk kan også bruges).
Fremgangsmåde:
Kom dadlerne i blød en time inden brug.
Blend dadlerne sammen med mælken, så massen bliver fin. Kom det op i en skål og rør det sammen med kakao, havregryn og kokosmel.
Form massen til små kugler, som du vender i ønsket drys. (Jeg brugte kokosmel og frysetørret hindbær).
Kom det i en tæt opbevaring og stil i køleskabet, hvis ikke alle når at blive spist 😉
Ingen kommentarer endnu