Mørbrad bøffer i fad med mormor-stil

Havregrynskugler med dadler

 

image

Nogen vil måske mene at det lyder rimelig ulækkert med dadler i havregrynskugler, men der tager i fejl! Som mit bevis, jeg serverede dem for en af mine drenge venner, som slet ikke kunne smage, der ikke var tilsæt smør eller sukker 😉 jeg er selv ret vild med dem, da de både er cremet, men også har en god struktur, som en havregrynskugle skal have!

Ingredienser:
150 g dadler
80 g havregryn
20 g kakaopulver
50 g kokosmel
1 dl soyamælk (alm. mælk kan også bruges).

Fremgangsmåde:
Kom dadlerne i blød en time inden brug.
Blend dadlerne sammen med mælken, så massen bliver fin. Kom det op i en skål og rør det sammen med kakao, havregryn og kokosmel.
Form massen til små kugler, som du vender i ønsket drys. (Jeg brugte kokosmel og frysetørret hindbær).
Kom det i en tæt opbevaring og stil i køleskabet, hvis ikke alle når at blive spist 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mørbrad bøffer i fad med mormor-stil