Pastaret med kylling og grønt
I dag fik jeg lavet en pastaret med kylling og al godt fra køleskabet. 😉
Det blev en utrolig lækker ret med masser af smag, som både faldt godt i jorden hos kæresten og hans ven!
Ingredienser til 4 personer:
550 g kylling
250 g grov penne pasta
1 pk. kalkun bacon
1 pk. monaysovs 5%
2,5 dl madfløde 4%
1 helt broccolihovede
1 rød peberfrugt
1 løg
karry, hvidløgspulver, paprika efter smag
salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Skær løget ud og svits det på panden. Skær kalkunbaconen ud i små stykker (medmindre du har købt dem i tern).
Skær kyllingen ud i mindre stykker og steg det på en ren ny pande sammen med krydderierne.
Rens og skær broccolien og den røde peberfrugt ud i mindre stykker og kom på panden med løg og kalkun bacon. Svits det ved lav varme.
Kom den færdig stegte kylling i et ovnfast fad og kom kalkunbaconen og grøntsagerne over.
Kom den færdig kogte pasta i fadet og bland det hele godt.
Tilsæt monaysovs og madfløde og kom retten i ovnen i omkring 30 minutter ved 200 grader.
Der kan pyntes med revet ost, hvis det lyster 😉
Jeg serverede retten med en lille nem salat og groft hvidløgsflutes som det ses på billedet her!
Ingen kommentarer endnu