Bananbrød med chokolade og hørfrø

Pastaret med kylling og grønt

10365935_10154032594057767_1881434036509042873_n

I dag fik jeg lavet en pastaret med kylling og al godt fra køleskabet. 😉
Det blev en utrolig lækker ret med masser af smag, som både faldt godt i jorden hos kæresten og hans ven!

Ingredienser til 4 personer:
550 g kylling
250 g grov penne pasta
1 pk. kalkun bacon
1 pk. monaysovs 5%
2,5 dl madfløde 4%
1 helt broccolihovede
1 rød peberfrugt
1 løg
karry, hvidløgspulver, paprika efter smag
salt og peber

Fremgangsmåde:
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Skær løget ud og svits det på panden. Skær kalkunbaconen ud i små stykker (medmindre du har købt dem i tern).
Skær kyllingen ud i mindre stykker og steg det på en ren ny pande sammen med krydderierne.
Rens og skær broccolien og den røde peberfrugt ud i mindre stykker og kom på panden med løg og kalkun bacon. Svits det ved lav varme.
Kom den færdig stegte kylling i et ovnfast fad og kom kalkunbaconen og grøntsagerne over.
Kom den færdig kogte pasta i fadet og bland det hele godt.
Tilsæt monaysovs og madfløde og kom retten i ovnen i omkring 30 minutter ved 200 grader.
Der kan pyntes med revet ost, hvis det lyster 😉

Jeg serverede retten med en lille nem salat og groft hvidløgsflutes som det ses på billedet her!

564451_10154032594092767_7592828603437362292_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananbrød med chokolade og hørfrø