Lækre sommer dressinger

Nem kylling i karrysovs

13626450_713334018809036_784784085111780576_n

I går lavede jeg en ret til min veninde og selvfølgelig mig selv. Hun satte mig lidt på en madlavningsprøve, da hun prøver udelukkende at spise kød og grøntsager til aftensmad.
Derudover havde hun bestemte varer i køleskabet, som helst skulle bruges.
Jeg fiksede en form for kylling i karry, som blev serveret på en bund af spidskål og gulerødder.
Jeg fik dog lov til at tilsætte madfløde, så derfor blev det muligt med en sovs. 😉
Retten er rimelig nem og hurtig, og selvom den ikke kræver særlig lang tid, smagte det virkelig lækkert og det er ihvertfald ikke sidste gang, jeg laver denne portion igen!

Ingredienser til kylling i karry, 2 personer:
500-550 g kyllingfilet
250 ml madfløde 4%
2 spsk. karry
½ tsk. chili
3 fede hvidløg
1 stort løg
2 håndfulde champignon
salt og peber

Fremgangsmåde:
Hak løgene og steg dem enten på en tør pande eller i lidt olie.
Skær kyllingen i små skiver, og steg det sammen med løgene.^
Når kyllingen næsten er færdig stegt, tilsættes karry, presset hvidløg og skåret champignon.
Rør rundt.
Til sidst tilsættes madfløden, og der smages til med salt og peber.
Lad det simre i 5 minutter inden servering.

 
Jeg serverede som nævnt retten på spidskål og gulerødder.
Jeg ristede også lidt cashewnødder, som man kunne bruge som topping.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre sommer dressinger